Muziek voor de jongste talenten
In 2018 is Muziekvereniging "St. Jeanne d’Arc" gestart met een nieuw project om ook een plek te bieden voor de allerjongste muzikale talenten. De nadruk in dit traject ligt op “Het samen muziek maken” want was is er nou leuker dan samen dezelfde hobby te delen. De lessen zullen op speelse wijze door een ervaren docent gegeven worden. Zo leren de kinderen om op een simpele manier ritmes en melodieën te spelen, samen muziek te maken en maken ze kennis met de verschillende instrumenten. Dit alles in een halfuurtje in de week na schooltijd.

Voor wie?
Sjaan Kids is voor alle kinderen uit groep 3 en 4 die het leuk vinden om muziek te maken en te leren, om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken.
Want samen muziek maken is veel leuker!

Wanneer en waar?
Aanmelden en data kunt u vinden op de website van Sjors Sportief of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En daarna?
Na deze lessen krijgen de kinderen een eigen diploma en mogen ze zichzelf een echte Sjaan Kid noemen.
Vond uw kind dit nou onwijs leuk en kan hij/zij niet genoeg krijgen van muziek maken?
Dan kan het kind hierna les krijgen op zijn/haar favoriete instrument en later ook nog in grotere groepen muziek maken.

U kunt altijd contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..