Muziek voor de jongste talenten
In 2018 is Muziekvereniging "St. Jeanne d’Arc" gestart met een nieuw project om ook een plek te bieden voor de allerjongste muzikale talenten. De nadruk in dit traject ligt op “Het samen muziek maken” want was is er nou leuker dan samen dezelfde hobby te delen. De lessen zullen op speelse wijze door een ervaren docent gegeven worden. Zo leren de kinderen om op een simpele manier ritmes en melodieën te spelen, samen muziek te maken en maken ze kennis met de verschillende instrumenten. Dit alles in een halfuurtje in de week na schooltijd.

Voor wie?
Sjaan Kids is voor alle kinderen uit groep 3 en 4 die het leuk vinden om muziek te maken en te leren, om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Want samen muziek maken is veel leuker!

Wanneer en waar?
Ieder jaar wordt in (eind) september een open dag georganiseerd in ons verenigingsgebouw “De Parade” om kennis te maken met Sjaan Kids. Leerkrachten en vrijwilligers staan u deze dag te woord en zullen u alles vertellen wat het traject inhoud. Sjaan Kids vind plaats vanaf oktober tot aan de mei vakantie en bestaat uit 30 lessen. De lessen zullen plaatsvinden in ons verenigingsgebouw “De Parade” aan de Vd Weijdenlaan in Noordwijkerhout.
Kijk op onze evenementenkalender voor de exacte data.

En daarna?
Na deze lessen krijgen de kinderen een eigen diploma en mogen ze zichzelf een echte Sjaan Kid noemen. Vond uw kind dit nou onwijs leuk en kan hij/zij niet genoeg krijgen van muziek maken?
Dan kan het kind hierna les krijgen op zijn/haar favoriete instrument en later ook nog in grotere groepen muziek maken.

U kunt altijd contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..