Muziekvereniging "St. Jeanne d'Arc" organiseert voor de 2e keer op vrijdag 2 november a.s. een Bingo voor het geweldig nieuwe project: Sjaan Kids. Een sprankelende avond met een luxe bingo, entertainment, mooie prijzen en de opbrengst voor een nog mooier doel: want de jeugd heeft de toekomst!

Kaarten zijn vanaf 1 oktober a.s. te verkrijgen bij ons eigen verenigingsgebouw "De Parade" of Vink Multimedia (Dorpsstraat 19a in Noordwijkerhout). Er zijn slechts 125 plaatsen beschikbaar dus zorg dat je erbij bent!

Waar: verenigingsgebouw "De Parade, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout

De zaal is open vanaf 19:30 uur en om 20:00 uur starten we met de BINGO.

'De combinatie van een luxe bingo, entertainment, prachtige prijzen én geheel verzorgd met hapjes staan garant voor een avondje uit' vertelt organisator Josien Kerkvliet. 'Een soort Gooische bingo; een gezellig avondje uit met je vrienden en vriendinnen en daarbij ook nog eens een goed doel steunen, mooier kan het toch niet?'

Voor €20,00 ontvangt iedere deelnemer drie bingokaarten, goed voor 9 rondes, een welkomstdrankje, de hele avond door hapjes én een gezellige avond.

De Sjaan heeft verschillende sponsors bereid gevonden prijzen te schenken, waardoor alle opbrengsten naar het doel van de avond gaat: Sjaan Kids.

Muziekvereniging "St. Jeanne d'Arc" is een eigentijdse maatschappelijk betrokken vereniging. Naast het maken van muziek zijn er vaak 'hands-on-activiteiten' als: de Anjercollecte, verkoop Sinterklaasartikelen en de kerstmarkt op 7 en 8 december.

Het geeft ieder jaar weer een kick om samen als team met sponsors én vrijwilligers zo een succesvol evenement neer te zetten waarbij een mooi bedrag wordt opgehaald voor het goede doel! Wij kijken er dan ook naar uit op 2 november een prachtig bedrag voor de jeugd op te halen.