Op zondag 20 januari 2019 zal het Vrijetijdsorkest van Muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” zijn traditionele nieuwjaarsconcert geven. Deze uitvoering vindt plaats in het verenigingsgebouw “De Parade” in Noordwijkerhout en start om 14.30 uur. De zaal is open om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Het Vrijetijdsorkest is onder leiding van Dominic Sierat weer volop aan het repeteren voor de komende uitvoeringen. Naast een aantal concerten in verzorgingstehuizen en instellingen in het voorjaar speelt het orkest op zondag 20 januari  2019 een “thuiswedstrijd”.

De muziekcommissie heeft samen met de dirigent voor dit concert weer een heel gevarieerd  programma samengesteld. In het programma is ook een gastoptreden opgenomen van het saxofoonkwintet “Les Saxes de Cécile” onder leiding van Sjef Weijers, oud-dirigent van het Vrijetijdsorkest.

Heeft u zin in een gezellige en muzikale middag kom dan zondag 20 januari as. naar “De Parade”, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in het spelen in dit ‘Vrijetijdsorkest’ kom dan een keer op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur geheel vrijblijvend binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in “De Parade”.