4x Goud en 3x Zilver voor de Majorettes van St. Jeanne d'Arc

Zondag 24 juni jl. hebben de majorettes van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc geweldige prestaties geleverd op het twirlconcours in Voorhout. Onder leiding van coaches Leonie steenvoorde, Daisy Tetteroo en Nikki vd Meer zijn er prachtige shows ingestudeerd om ook dit jaar weer goed te kunnen scoren...

De A-groep legde een geweldige Burlesque show op de mat waarmee de eerste plaats werd binnengehaald. De B groep gaf de jury een kijkje in de jungle en haalde een mooie 2e plaats binnen. De C groep kreeg de hele zaal aan het mee dansen met hun Ja zuster, Nee zuster en haalde hiermee ook een mooie 1e plaats binnen.

Sasha roest haalde met haar "op een onbewoond eiland" een 2e plaats binnen in de Catergorie "Juvenille Novice"

Dewi van Nobelen vertelde het verhaal van Annie en wist hiermee de 1e plaats binnen te halen in de Categorie "Preteen Novice"

Britt en Tess Onderwater kwamen met hun duo show ook uit in de Categorie "Preteen Novice" en hun show was goed voor een gouden medaille.

Femke van Denzen en Anouk Bader mochten met hun show van Harry Potter uitkomen in de Categorie Junior Beginner en wisten een mooie 2e plaats te behalen, goed voor een zilveren medaille.

De majorettes van St. Jeanne d’Arc kunnen nu dan ook bijna genieten van hun welverdiende vakantie. Hun eerstvolgende optreden zal een thuiswedstrijd worden. Op 7 Juli zullen zij hun shows laten zien tijdens de verenigingsdag in het centrum van Noordwijkerhout.

Meer info : Majorette