Op zaterdag 18 mei, 21:00 uur verzorgt Coverorkest Jeanne van “St. Jeanne d’Arc” in samenwerking met vijf zangers en zangeressen en met café van der Geest een spetterende muzikale avond. De plaats van acte is Café van der Geest (Zeestraat 7A in Noordwijkerhout) dat zoals altijd garant staat voor een gezellige, knusse sfeer. Tijdens de “Vrienden van de Sjaan Live” zal het publiek getrakteerd worden door diverse popnummers. Onvervalste klassiekers zoals “It’s raining men worden afgewisseld met gezellige meezingers zoals nummers van Sweet Caroline van Neil Diamond. In een ongedwongen sfeer kan het publiek meezingen, dansen en genieten van een hapje en een drankje. En uiteraard blijft na afloop het café nog tot de late uurtjes open om gezellig na te praten.

Kaarten zijn online te bestellen via www.noordwijkticket.nl. De kosten zijn €5,- plus €0,60 transactiekosten. Kaarten zijn ook te verkrijgen bij de VVV Noordwijkerhout, Boekhandel van der Meer in Noordwijk en theater De Muze in Noordwijk.

De muzikanten gaan de komende weken hard aan de slag om een onvergetelijke muzikale avond neer te zetten en hopen op een groot en enthousiast publiek. De komende weken kunt u via de pers en social media regelmatig updates en meer informatie omtrent het programma verwachten.