Enige tijd geleden heeft de dirigent van de Harmonie, Bram Soentjes, aangegeven te stoppen met zijn werkzaamheden voor de vereniging. Vele andere en drukke bezigheden hebben hem tot dit besluit gebracht. Op donderdag 14 juni 2018 heeft Bram voor het laatst de repetitie van de Harmonie geleid.

 Na afloop heeft Dolf Hulspas namens het bestuur Bram bedankt voor zijn inzet en activiteiten. Bram heeft de vereniging uitstekend geholpen als vervanger van Michel. Dat beviel hem zo goed dat hij officieel solliciteerde naar de functie van dirigent. Dolf gaf aan dat het dirigentschap helaas van korte duur is geweest en wel wat langer had mogen duren. Hij wenste Bram succes in zijn verdere carrière en het waarmaken van zijn ambities.

In reactie gaf Bram aan het afgelopen jaar genoten en veel geleerd te hebben van de muzikale uitdagingen. Hij heeft in de korte tijd goede persoonlijke contacten opgebouwd met de leden van de Harmonie en dat zal hij gaan missen. In de toekomst kunnen we altijd een beroep op hem doen.

                                            .         

 

Meer informatie: Harmonie & Coverorkest Jeanne