Klik op onderstaande links voor kaarten

Voorstelling Noordwijk, 13 december 2019

Voorstelling Noordwijkerhout, 14 december 2019

Voorstelling De Zilk, 20 december 2019


Kaarten donateurs en sponsors
Donateurs en Sponsors van Muziekvereniging "St. Jeanne d’Arc" kunnen 2 gratis kaarten krijgen voor de voorstelling van zaterdag 14 december in de Schelft te Noordwijkerhout.
Kaarten kunnen aangevraagd worden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Samenwerking
Muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc”, koor Elan, Toneelgroep Louis Bouwmeester en zangsolisten Maurits Draijer en Lene Groothuis voeren op 13, 14 en 20 december de muzikale kerstproductie OverHOOP uit.

Verhaal
De muzikale kerstproductie OverHOOP is gebaseerd op het klassieke Kerstverhaal ‘Vadertje Panov’ van Leo Tolstoj en is door regisseur Niek Molkenboer in een eigentijds jasje gegooid.

Het verhaal OverHOOP gaat over Maarten die een noodlijdende speelgoedwinkel runt. In de donkere dagen voor Kerst zit hij helemaal aan de grond. Zijn vrouw heeft hem verlaten en de winkel staat op het rand van een faillissement. Totdat plotseling Martha binnenkomt, een verwaarloosde vrouw die haar spullen in een winkelkarretje mee zeult. Door Martha krijgt het leven van Maarten een hele andere wending…

Bent u benieuwd naar de rest van het verhaal? Kom naar één van onze voorstellingen!

Locaties
-  vrijdag 13 december in de Maria ter Zee kerk te Noordwijk,
-  zaterdag 14 december in De Schelft te Noordwijkerhout,
-  vrijdag 20 december in De Duinpan te De Zilk.

Tijden
Alle voorstellingen beginnen om 20:00 uur. Zaal open om 19:30 uur.

Kaarten
Kaarten voor de voorstelling kosten €10,-