Muziekvereniging "St. Jeanne d'Arc" heeft sinds 1999 de beschikking over een eigen verenigingsgebouw genaamd "De Parade" aan de Van der Weijdenlaan 2a te Noordwijkerhout. Een imposant pand met prachtige entree en twee zeer ruime repetitieruimten en enkele inspeelruimten welke gelijktijdig gebruikt kunnen worden. Tevens is er een bestuurs/vergaderkamer en een riante ontmoetingsruimte met o.a. voorzieningen als beamer met groot scherm en bar. Verder beschikt het gebouw over een invalidentoilet. In 2006 heeft er een riante aanbouw plaatsgevonden dat geheel als opslag- en bergruimte wordt gebruikt. Tevens is er een zeer ruime (gratis) parkeergelegenheid bij het gebouw. Het feit dat er al verschillende cd opnames in "De Parade" zijn gemaakt geeft aan dat ook de akoestiek prima in orde is, niet onbelangrijk voor een muziekvereniging!

Thuisbasis
Vanaf ingebruikname is "De Parade" binnen korte tijd een thuis geworden voor iedereen binnen de vereniging. Het hebben van een eigen accommodatie is voor een (muziek)vereniging van onschatbare waarde. Zowel organisatorsich als sociaal heeft men een thuisbasis wat belangrijk is voor de onderlinge band tussen de geledingen en leden. Daarom is Muziekvereniging "St. Jeanne d'Arc" ook trots op dit fantastische complex waar iedereen van de vereniging met veel plezier hun wekelijkse repetities houdt en vertoeft. 

Concerten en activiteiten
Naast repetities biedt het gebouw de mogelijkheid om concerten te verzorgen (tot 150 bezoekers). Verder heeft in "De Parade" al menig keer een solistenconcours plaatsgevonden (HaFaBra en Percussion van de Hollandse Bond van Muziekverengingen). De deelnemers, de bond en de jury waren vol lof over de ruime mogelijkheden en faciliteiten. Ook voor vele andere verenigingsactiviteiten zijn volop mogelijkheden; zoals Sinterklaasfeest voor de jeugd, kaartavonden, Koningsdagontbijt, einde seizoensfeesten et cetera. Tevens wordt het gebouw als stemlocatie. 

Beheercommissie
Zo'n verenigingsgebouw neerzetten is niet niks, en om vervolgens e.e.a. optimaal te laten functioneren is eveneens geen kleinigheid. Daarom is een "Beheercommissie" in het leven geroepen, welke zorgdraagt voor het beheer van het gebouw in de meest brede zin van het woord.

Vrijwilligers
Uiteraard kan deze commissie nooit alleen zo'n klus klaren en zijn er gelukkig een groot aantal vrijwilligers gekomen, die er mede voor zorgen dat de leden/bezoekers tijdens de wekelijkse repetities, maar ook bij andere gelegenheden van 'hun natje en droogje' worden voorzien. Vanzelfsprekend zorgen deze vrijwilligers er tevens voor dat het gebouw er steeds piekfijn uitziet, repetitieruimten in orde zijn, de tuin wordt onderhouden etc.

Kom gerust eens kijken!
Nieuwsgierig geworden naar ons prachtige verenigingsgebouw?
Loop gerust eens "De Parade" binnen op één van de repetitieavonden. Op iedere doordeweekse avond kunt u terecht.
Info repetitietijden.

Adres
Verenigingsgebouw "De Parade"
Van der Weijdenlaan 2a
2211 JK Noordwijkerhout
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.