Op verzoek van enkele (oud)leden van onze vereniging is in 2006 het Vrijetijdsorkest opgericht. Waarom zou je namelijk ook overdag, met muzikanten die daar de tijd voor hebben en dat graag willen, niet gezellig kunnen musiceren? Inmiddels bestaat het orkest uit zo’n dertig leden en is het een prachtig onderdeel van de vereniging.

Muziekverening st jeanne darc vrijetijdsorkest

 

Concerten
Het orkest geeft regelmatig concerten in Noordwijkerhout en omgeving. Elk jaar staat het het nieuwjaarsconcert vast op het programma. Het vindt plaats in het verenigingsgebouw “De Parade” en wordt druk bezocht. Daarnaast repeteert het orkest voor uitvoeringen in instellingen in de regio zoals verzorging- en woonzorgcentra.
Het orkest is een graag geziene gast en zorgt regelmatig voor gezellige uitvoeringen met herkenbare muziek van ‘vroeger’ maar ook met moderne muziek, die goed in het gehoor ligt.

Dirigent
Het vrijetijdsorkest staat onder leiding van Dominic Sierat.

Leden
De muzikanten, die vaak ook lid zijn van een andere muziekvereniging komen uit de gehele regio Bollenstreek. U hoeft dus niet in Noordwijkerhout te wonen of al lid te zijn van St. Jeanne d’Arc. Iedereen met muzikale ervaring is welkom.

Het enthousiaste en ambitieuze Vrijetijdsorkest kan zeker nog aanvulling gebruiken. We missen nog slagwerkers en koperblazers. Maar natuurlijk zijn bespelers van andere instrumenten ook van harte welkom.

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in dit ‘Vrijetijdsorkest’ kom dan een keer op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur geheel vrijblijvend binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in ‘De Parade’, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout of neem contact op via ons contactformulier