Op verzoek van enkele (oud)leden van onze vereniging is in 2006 het Vrijetijdsorkest opgericht. Waarom zou je namelijk ook overdag, met muzikanten die daar de tijd voor hebben en dat graag willen, niet gezellig kunnen musiceren? Inmiddels bestaat het orkest uit zo’n dertig leden en is het een prachtig onderdeel van de vereniging.

Muziekverening st jeanne darc vrijetijdsorkest

 

Bezetting
De muzikanten, die vaak ook lid zijn van een andere muziekvereniging komen uit de regio Bollenstreek en de wijde omgeving. U hoeft dus niet in Noordwijkerhout te wonen of al lid te zijn van "St. Jeanne d’Arc". Iedereen met muzikale ervaring is welkom.

Het enthousiaste en ambitieuze Vrijetijdsorkest kan zeker nog aanvulling gebruiken. We missen nog slagwerkers en koperblazers. Maar natuurlijk zijn bespelers van andere instrumenten ook van harte welkom.

Dirigent
ad interim Michiel de Boer

Concerten
Het orkest geeft regelmatig concerten in Noordwijkerhout en omgeving. Elk jaar staat het Nieuwjaarsconcert vast op het programma. Het vindt plaats in het eigen verenigingsgebouw “De Parade” en wordt druk bezocht. Daarnaast repeteert het orkest voor uitvoeringen in instellingen in de regio zoals verzorging- en woonzorgcentra. Het orkest is een graag geziene gast en zorgt regelmatig voor gezellige uitvoeringen met herkenbare muziek van ‘vroeger’ maar ook met moderne muziek, die goed in het gehoor ligt.

Media
🎬Nieuwjaarsconcert 2019
🎬Nieuwjaarsconcert 2018

Repetitie
Maandagmiddag van 14:15 uur tot 16:15 uur in ons verenigingsgebouw "De Parade" aan de Van der Weijdenlaan 2a te Noordwijkerhout.
Heeft u interesse om mee te spelen, kom gerust een keer binnenlopen tijdens onze repetitie. 

Boek ons
Boek ons

Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Nico Zoet: 06 44 22 13 54

Meer informatie
Charles Dickens - Coverorkest JeanneHarmonie - MarchingbandMajorette/Twirl