Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws rondom Jeanne d'Arc Muziekvereniging.

Muzikaal spektakel "Vrienden van de Sjaan Live"

Het coverbandorkest van muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc”  onder leiding van Bram Soentjes, negen zangers en zangeressen, de gezellige ambiance bij café van der Geest en het ruim aanwezige publiek waren dé ingrediënten voor een perfecte muzikale avond tijdens “Vrienden van de Sjaan Live”. De geplande aanvangstijd was 21:00, maar een gezellige Noordwijkerhoutse avond begint nu eenmaal altijd eerst met een Noordwijkerhouts kwartiertje.

De muzikanten hadden de afgelopen weken hard gewerkt aan een doorlopend programma. En dat is prima gelukt. Zelfs de openingsspeech van voorzitter Dolf Hulspas werd muzikaal ondersteund door het orkest. Daarna volgde een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten waarbij het coverbandorkest de zangers en zangeressen Bart Weijers, Pauline van Eeden, Anita v.d. Zon, Martijn Barnhoorn, Sophie Warmerdam, Lene Groothuis, Caila Oostdam, Natacha Hulsebosch en Bob Draaisma vakkundig begeleidde. Jazz nummers werden afgewisseld met muziek van Paul Simon en de Sjaan zou de Sjaan niet zijn als er geen vlekkeloze overgang gemaakt kon worden tussen de gezellige meezinger Malle Babbe en de discohit This is my Live.

Het aanwezige publiek genoot zichtbaar van het optreden. Op de muziek van Andre Hazes werd luidkeels meegezongen, bij Deep Purple werd geheadbangt en bij I’ve got the music in me kon menigeen de voetjes niet meer stilhouden. Na de afkondinging van voorzitter Hulspas, wederom met muzikale ondersteuning, werd nog één keer I’ve got the music in me ingezet en was “Vrienden van de Sjaan Live 2018” een feit. Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog volop nagepraat en nagenoten door muzikanten en publiek.

Foto header: Blik op Noordwijkerhout

Coverorkest Jeanne

 

 

Laatste voorbereidingen voor "Vrienden van de Sjaan Live"

Op zaterdag 14 april, 21:00 uur verzorgt Coverorkest Jeanne van “St. Jeanne d’Arc” in samenwerking met maar liefst negen zangers en zangeressen: Bart Weijers, Pauline van Eeden, Anita van der Zon, Martijn Barnhoorn, Sophie Warmerdam, Lene Groothuis, Caila Oostdam, Natacha Hulsebosch en Bob Draisma een spetterende muzikale avond.

De plaats van acte is Café van der Geest dat zoals altijd garant staat voor een gezellige, knusse sfeer. Tijdens de “Vrienden van de Sjaan Live” zal het publiek getrakteerd worden door diverse popnummers. Onvervalste klassiekers zoals Purple Rain worden afgewisseld met gezellige meezingers zoals nummers van Andre Hazes. In een ongedwongen sfeer kan het publiek meezingen, dansen en genieten van een hapje en een drankje.

Op donderdag 5 april hebben de muzikanten het gehele programma doorgelopen, waarna de komende week de laatste details nog gefinetuned kunnen worden. Daarmee zijn de muzikanten nagenoeg klaar voor het optreden. Zij hebben enorm veel zin in het concert en hopen dat het publiek in groten getale aanwezig zal zijn.  Na afloop van het concert blijft het café uiteraard open zodat de bezoekers nog kunnen nagenieten onder het genot van een drankje.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten á €7,50 zijn verkrijgbaar bij:
Café van der Geest (iedere dag vanaf 14:00 uur),
VVV Noordwijkerhout (ma t/m za 10:00 – 17:00) en
De Parade (di, wo en do van 19:30 – 22:00). 

Donateurs hebben op vertoon van de donateurskaart recht op 2 gratis kaarten. U kunt ook ter plekke donateur worden. Bij het invullen van een machtiging van €10,- per jaar krijgt u direct 2 toegangskaarten en een donateurskaart waarmee u ook naar het decemberconcert kunt gaan.

Meer informatie over: Coverorkest Jeanne

 

 

Muziekvereniging “St Jeanne d’Arc” organiseert Ouder-Kind ochtend

Je kind is al enige tijd bezig met het leren bespelen van een instrument. In de eerste weken denk je "Hoe gaat dit ooit wat worden?" Maar na verloop van tijd merk je dat je kind vordert en dat er steeds mooiere maar ook moeilijkere stukken worden gespeeld thuis. En plots denk je:" Hoe moeilijk is nu eigenlijk het leren spelen van een instrument?". Om ouders die ervaring mee te geven en om ouders ook te laten ervaren waar hun kind zijn/haar tijd met veel plezier doorbrengt, heeft muziekvereniging "St. Jeanne d'Arc" op 28 januari een ouder-kind ochtend georganiseerd. En de ouders moesten na afloop zonder uitzondering concluderen: "Het is echt behoorlijk lastig om een instrument te leren bespelen".