Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws rondom Jeanne d'Arc Muziekvereniging.

Seizoensafsluiting 02-07-2022

Mooie resultaten voor onze jeugdleden!
 
Bij de muziek hebben Lotte Zwaan (l) en Suse van Grieken (r) hun diploma behaald.
De geslaagden werden op de seizoenssluiting door het bestuur verrast met een cadeaubon van Music All In en een mooie zonnebloem!
 
 
Ook de twirlsters wisten opnieuw zeur mooie resultaten te boeken.
Na een succesvol NK wist de B groep (foto links) zich opnieuw te plaatsen voor het NK.
Ook de C groep (foto rechts) wisten zich voor het eerst met hun nieuwe show direct te plaatsen voor het NK.

                                                                                                        

 

En dan zit het seizoen er bijna op. Bijna, want er staat nog één optreden van Coverorkest Jeanne op de agenda. 

Dinsdagavond 12 juli 2022 om 20:15 uur zal de 100ste Kaagweek officieel worden geopend door de Burgemeester van Teylingen Carla Breuer op de Kaagsociëteit. Aansluitend zullen er regionale-sprint-roei-kampioenschappen voor de deur worden gehouden. Het roeispektakel is een aanrader om naar te komen kijken en het geheel zal muzikaal omlijst worden vanaf 20:30 uur.   

Van 21:00 -22:00 uur speelt  Coverorkest Jeanne bij de Kaagsociëteit.

Noordwijkerhout Live 02-07-2022

Zaterdag 2 juli jl. stond het centrum van Noordwijkerhout bol van muzikale gezelligheid. Vanaf de terrassen rondom de Witte Kerk kon men genieten van de wisselende optredens van het Leerlingenorkest, Marchingband, Majorettes en Harmonie. 

 

Foto's: Flashlight Fotografie

     

Coverorkest Jeanne verzorgt geweldig openlucht concert tijdens de 15e editie van de Kaagrace

Op zaterdag 11 juni jl. heeft Coverorkest Jeanne tijdens een zonovergoten middag een geweldig openlucht concert gegeven tijdens de 15e editie van de Kaagrace bij Brasserie De Kaagsociëteit in Warmond.

Bij binnenkomst van de laatste sloepen kwam Coverorkest Jeanne aan op de prachtige tjalk van onze bassist. De wedstrijdroeiers reageerden direct enthousiast op "He's a Pirate", die vanaf de tjalk werd gespeeld, en dat was nog maar het begin van het feestje.

Eenmaal aangemeerd, stapte het orkest en zangers snel over op het klaarliggend ponton bij de Kaagsociëteit. Het programma bestond uit heerlijke covers die werden gezongen door Nico Hermans en Angela Goozen. Het publiek stond heerlijk te swingen in het zonnetje.

Reserveer alvast 12 juli a.s. in de agenda dan is Coverorkest Jeanne aanwezig bij de opening van de 100ste Kaagweek.

https://www.kwvdekaag.nl/kaagweek

Kijk voor meer evenementen op www.stjeannedarc.nl.

 

    

     

Twirlsters 2x Nederlands kampioen

De twirlsters van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc uit Noordwijkerhout stonden afgelopen weekend op het Nederlandse Kampioenschappen Twirl in Topsportcentrum Almere. Met maar liefst 2x Goud, 1x Zilver en 2x Brons in handen kijken we terug op een meer dan geslaagd weekend. Een extra cadeautje voor ons 100 Jarig jubileum.

St. Jeanne d’Arc wist zich afgelopen jaar te plaatsen voor dit grote evenement met de B groep, Small team dance twirl en met het Twirlteam, Small team Twirling. Naast de teams wisten ook een aantal solisten zich ook te plaatsen op diverse solistische onderdelen.

Vol spanning en energie gingen de meiden de vloer op. Met de aanmoediging van vele trouwe supporters hebben de meiden zich van hun beste kant laten zien. De meiden behaalden prachtige resultaten.

Voor St. Jeanne d’Arc mocht Isza Guijt zich als eerste presenteren met haar solo onderdeel 1-baton. Deze routine was goed voor een mooie 3e plaats. Iets later op de dag was het de beurt voor onze duo twirlsters. Met dit onderdeel wisten zich maar liefst 3 duo’s te plaatsen voor het NK.

Femke van Denzen & Elvira de Groot, Tess & Britt Onderwater en Criz Weijers & Isza Guijt !

Criz en Isza wisten met hun prachtige routine en mooie 1e plaats neer te zetten en kunnen zich hiermee Nederlands Kampioen, Duo Twirling Pre-teen beginner noemen!

Rond het middaguur mochten de teams hun routines presenteren aan de Jury. Zij wisten een enorme indruk te maken en behaalde hiermee een mooie 2e en 3e plaats.

Als laatste was het de beurt aan Isza met haar Solo onderdeel dance Twirl. Isza kon haar dag niet beter afsluiten. Met een 1e en 2x 3e prijs mag ze zich ook voor haar solo dance twirl Nederlands kampioen noemen.  

Zondag was het de beurt aan Tess Onderwater met haar solo 1 Baton. Tess mocht uitkomen in de categorie Junior Intermediate. Ook Tess wist een mooie routine neer te zetten en keerde eind van de dag meer dan tevreden huiswaarts!

Wij zijn een prachtige ervaring rijker en wat zijn we als vereniging trots op onze trainsters en deelnemers.