Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws rondom Jeanne d'Arc Muziekvereniging.

Zeer geslaagde bingo

Een volle zaal, mooie prijzen, veel enthousiastme en gezellige ambiance waren de ingrediënten voor een gezellige en leuke bingo avond. Onder leiding vn presentator Sjaak van den Berg en organisatoren van deze avond Josine Kerkvliet en Annemarie Hoevens konden ruim 100 leden en niet-leden een kansje wagen op één van de mooie prijsen tijdens één van de 3 gespeelde rondes. 

Voor de 2e keer op rij kunnen we spreken van een zéér geslaagde Bingo. Aan het einde van de avond kon er een mooi bedrag van € 3.169,20 ingevuld worden op de cheque die 100% ten goede komt aan ons nieuwe project; Sjaan Kids.

Wij willen alle sponsors en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan deze succesvolle avond. 

 

 

Geslaagd Concours Schiedam

De Marchingband van St. Jeanne d’Arc heeft zaterdag 3 november deelgenomen aan de marswedstrijd op het Concours Schiedam. Na een zes jaar van afwezigheid stonden zij met een sterk verjongd korps aan de startstreep om een zo goed mogelijk optreden voor publiek en jury te geven. Het doel was om de vooral jonge leden ervaring te laten opdoen met het meedoen aan het concours en vanuit daar met elkaar beter te worden. Om 08:30 uur vertrokken we naar Schiedam om daar rustig te kun...nen voorbereiden. Na aankomst werd eerst de wedstijdhal en het eerste optreden van de dag bekeken. Na het omkleden in uniform werd er ingespeeld en liep de spanning natuurlijk wat op voor het eigen optreden want het is best spannend om op één moment alles zo goed mogelijk te doen waar de laatste weken zo hard voor getraind is. Maar er werd met lef en durf gespeeld en publiek en jury zag een korps dat echt wilde. Ondanks dat het niet perfect ging had iedereen een goed gevoel over het optreden en dat misschien wel het belangrijkste is. De jury gaf 80,33 punten en het was daarmee een optreden om trots op te zijn, zeker met zoveel jonge muzikanten. De stijgende lijn van het laatste jaar is goed te merken en het jurycommentaar wordt gebruikt om weer verder te groeien als korps. Op naar het volgende concours en andere mooie optredens!

Twirllwedstrijd Leimuiden 7 oktober 2018

Afgelopen zondag, 7 oktober, zijn de meiden afgereisd naar Leimuiden. Hier hebben zij een fantastisch resultaat neergezet. Er zijn 2 gouden, 3 zilveren en 2 bronzen medailles binnengehaald.