Promofilmpje: Coverorkest Jeanne

Bezetting
Coverorkest Jeanne heeft een volledige harmoniebezetting, aangevuld met een combo van basgitaar, toetsen en elektrische gitaar.

Dirigent
Peter Habraken

Repertoire
Coverorkest Jeanne is bekend om de eigentijdse, lichte muziek die ze spelen. Het orkest treedt op met diverse zangers/zangeressen en speelt covers van hits uit de afgelopen decennia. 

Concerten en optredens
Het Coverorkest is bekend van de optredens bij Cafe van der Geest met het TOP2000 café en de Vrienden van de Sjaan Live!, maar ook van de Kaagrace in Warmond. Hierin wordt een spectaculaire samenwerking aangegaan met het Coverorkest en gastzangers en worden klassieke muziek en popmuziek gecombineerd tot een verrassende en gezellige middag/avond. 

Media
Pirates of the Caribbean - aankomst Kaagrace 2019
Proud Mary - Kaagrace 2017
Malle Babbe - Kaagrace 2017
I Will Survive - Kaagrace 2017

Repetitie
Donderdagavond van 19:45 tot 22:00 uur in verenigingsgebouw "De Parade".
Heeft u interesse om mee te spelen, kom gerust een keer binnenlopen tijdens onze repetitie.

Boek ons
Ons Coverorkest (evt. met zangers) is ook te boeken voor diverse optredens zoals bruiloft, (bedrijfs-)feesten, jubileumfeesten, braderie, festival, toernooien/wedstrijden, etc.
Klik HIER om ons te boeken.

Contact
Voor meer informatie over Coverorkest Jeanne kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch contact opnemen met Henk Weijers, 06 15 48 97 30.