De harmonie bestaat uit ongeveer 45 leden, van jong tot oud. Er worden verschillende soorten muziek gespeeld. Op het repertoire staat veel rock- en popmuziek, film muziek en muziek uit musicals. Maar ook klassieke harmoniemuziek ontbreekt niet in het repertoire van ons orkest.

Bezetting
De instrumentale bezetting bestaat momenteel uit de secties: trompet, trombone, tuba, bariton, hoorns, klarinet, dwarsfluit, piccolo, saxofoon,(bas)gitaar, ritmisch en melodisch slagwerk. Onze klarinetsectie kan zeker versterking gebruiken, maar ook voor overige instrumenten uit de standaard harmonie bezetting, zoals een fagot, een contrabas en een hobo is plaats.

 

Concerten en optredens
In afgelopen jaren is o.a. de muziek verzorgd van de "passie van Noordwijkerhout", een voorjaarsconcert met thema "Circus", de dodenherdenking op 4 mei, etc.
De harmonie organiseert leu ke en aansprekende concerten, die vaak verrassend en origineel van opzet zijn, vaak in samenwerking met andere verenigingen of koren, bijvoorbeeld het kerstoptreden van 2016 waar in samenwerking met een theaterschool nummers uit de musical Oliver Twist.

Dirigent
Peter Habraken

Repetities
De Harmonie repeteert elke donderdagavond van 19:45 tot 20:00 uur in haar eigen verenigingsgebouw "De Parade". Heeft u interesse om mee te spelen, komt u dan gerust een keer tijdens onze repetities binnenlopen. 

Contact
Voor meer informatie over de harmonie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch contact opnemen met Henk Weijers, tel. 06-15489730.