Bezetting
De Harmonie bestaat uit ongeveer 45 leden, van jong tot oud. Er worden verschillende soorten muziek gespeeld. De instrumentale bezetting bestaat momenteel uit de secties: trompet, trombone, tuba, bariton, hoorns, klarinet, dwarsfluit, piccolo, saxofoon,(bas)gitaar, ritmisch en melodisch slagwerk.

Versterking
Onze klarinetsectie kan zeker versterking gebruiken, maar ook voor overige instrumenten uit de standaard harmoniebezetting, zoals een fagot, een contrabas en een hobo is plaats.

Dirigent
Bram Soentjens

Repertoire
Op het repertoire staat veel rock- en popmuziek, film muziek en muziek uit musicals. Maar ook klassieke harmoniemuziek ontbreekt niet in het repertoire van ons orkest.

Concerten en optredens
In afgelopen jaren is o.a. de muziek verzorgd van de "Passie van Noordwijkerhout", een voorjaarsconcert met thema "Circus", de dodenherdenking op 4 mei, etc.
De Harmonie organiseert leuke en aansprekende concerten, die vaak verrassend en origineel van opzet zijn, vaak in samenwerking met andere verenigingen of koren. Bijvoorbeeld het kerstoptreden van 2016 in samenwerking met Theaterschool Teylingen met nummers uit de musical Oliver Twist. Of de muzikale kerstvoorstelling OverHOOP van 2019 in samenwerking met Toneelgroep Louis Bouwmeester en koor Elan

Media
🎬Cultuur Verbindt - 2019                   Vanaf 6:50 minuten een stukje uit de muzikale kerstvoorstelling OverHOOP
🎬Cultuur & Vriendschap - 2019       I.s.m.de muziekverenigingen van Noordwijkerhout, Noordwijk en De Zilk

Repetitie
Donderdagavond van 20:00 uur tot 22:15 uur in ons verenigingsgebouw "De Parade" aan de Van der Weijdenlaan 2a te Noordwijkerhout.
Heeft u interesse om mee te spelen, kom gerust een keer binnenlopen tijdens onze repetitie. 

Boek ons
Boek ons

Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henk Weijers: 06 15 48 97 30

Meer informatie
Charles Dickens - Coverorkest Jeanne - Majorette/Twirl - Marchingband - Vrijetijdsorkest