Muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” heeft per 1 april 2019 een vacature voor een hout-docent.

Onze vereniging

St. Jeanne d’Arc is een in 1921 opgerichte muziekvereniging in Noordwijkerhout. De vereniging bestaat uit zo’n 170 leden welke spelen in diverse geledingen waaronder een Harmonie, Marchingband, Slagwerkgroep, Vrijetijdsorkest, Leerlingenorkest en Majorettes. Hiernaast heeft de vereniging sinds september 2009 een eigen opleidingsprogramma. Onze opleiding telt op dit moment ±50 leerlingen op koper, hout en slaginstrumenten. Binnen onze opleiding wordt er gestreefd een leerling kwalitatief sterk en muzikaal breed op te leiden. Omdat samenspelen één van de belangrijkste aspecten is binnen een muziekvereniging, spelen leerlingen vanaf het begin van de opleiding al op verschillende niveaus samen. In het opleidingstraject spelen leerlingen in een Startersorkest (leerlingen met 1 jaar les) en een Leerlingenorkest (vanaf het A-examen). De leerlingen bij onze vereniging worden getoetst door deelname aan de bondsexamens.

Functieomschrijving

Wij zijn opzoek naar een hout-docent, die affiniteit heeft met het opleiden van leerlingen op saxofoon en klarinet. Onze opleiding bestaat momenteel uit 7 klarinet en 5 saxofoon die individuele lessen volgen. Deze lessen worden op woensdag- en donderdagmiddag gegeven in ons verenigingsgebouw "De Parade". Als docent draag je de verantwoordelijkheid voor de inhoud van de lessen en de organisatie hieromheen. Leerlingen worden binnen onze opleiding opgeleid om door te stromen naar onze Marchingband en onze Harmonie.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een hout-docent die:

·         (bijna)In het bezit is van een conservatoriumdiploma  of daarmee vergelijkbare opleiding;

·         beschikt over de competenties om zowel saxofoon- als klarinetleerlingen op te leiden;

·         pedagogisch sterk onderlegd is, vooral in de omgang met kinderen;

·         beschikt over goede didactische vaardigheden;

·         enthousiast, inventief, creatief en inspirerend is om muzikaal het maximale uit de leerling te halen;

·         HaFaBra-ervaring heeft;

·         de balans tussen ambities en gezelligheid weet te vinden passend bij het verenigingsleven.

Ervaring hebben met het raamwerkplan van de LKCA is een pré;

Wat bieden wij?

Deelname in het instructie/docenten team van een bruisende en ambitieuze vereniging. Honorarium zal in overleg worden vastgesteld.

Belangstelling?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature en de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Erik Duivenvoorde, tel 06-50247395.

Uw sollicitatie met motivatie en CV ontvangen wij graag per mail op e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.