Wist je dat ... je onze vereniging op meerdere manieren financieel kan ondersteunen zonder dat het je iets kost?! 
- Rabobank Clubsupport
- Club is Koning sparen bij Vomar
- SponsorKliks

RABOBANK CLUBSUPPORT
De Rabobank ClubSupport komt er weer aan!
Rabo ClubSupport (rabo-clubsupport.nl)

Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App of op rabo.nl/clubsupport
Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 25 oktober 2021.

CLUB IS KONING SPAREN BIJ VOMAR

Spek eenvoudig én geheel kosteloos onze clubkas door boodschappen te doen bij Vomar: dit kan nu heel eenvoudig met Club is Koning. Meld je aan via onderstaande stappen en spaar mee! 

  1. Download de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Wil je liever een fysieke kaart? Deze kun je gratis meenemen bij jouw Vomar.
  2. Koppel vervolgens je kaart aan de club met onze unieke clubcode: JENO2021
  3. Laat altijd je kaart of app scannen bij je boodschappen. Je spaart automatisch mee!
  4. Vomar maakt ieder kwartaal 0.5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze vereniging.

Kortom, het is in een mum van tijd geregeld en kost jou helemaal niets extra. Koppel dus snel je kaart en spek onze clubkas!

SPONSORKLIKS

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Jeanne d'Arc NWH, zonder dat het jou een cent extra kost! 


Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Jeanne d'Arc NWH ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Jeanne d'Arc NWH.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Jeanne d'Arc NWH ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Jeanne d'Arc NWH. Voor jou een kleine moeite, voor Jeanne d'Arc NWH zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Jeanne d'Arc NWH. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Jeanne d'Arc NWH hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Jeanne d'Arc NWH weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Jeanne d'Arc NWH is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Jeanne d'Arc NWH niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Jeanne d'Arc NWH
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9739

Alvast bedankt!!