Op dinsdag 7 december jl. reikte Elise Amels-van der Lans, dochter van voorzitter Jan van der Lans en oud-secretaris van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc, namens de Rabobank de Rabobank Clubsupport cheque uit aan penningmeester Laurent Zuiderduin.

Het geld zal gebruikt worden voor het scholenproject “Muziek voor Iedereen”.
Een nieuw project in samenwerking met de Noordwijkerhoutse basisscholen. Doelstelling van het project is muziek al vroegtijdig bereikbaar maken voor ieder kind in Noordwijkerhout.

Het project bestaat uit 3 fases. De eerste fase kenmerkt zich door de leerlingen speels kennis laten maken met verschillende muziekinstrumenten. In de eigen klas krijgen de leerlingen muziekles van een professionele muziekdocent van de vereniging. Bij de start van fase 2 hebben leerlingen een keuze gemaakt voor een muziekinstrument. Het doel van deze fase is het creëren van een muzikale basis op een muziekinstrument en het verder enthousiasmeren van leerlingen om van muziek maken een hobby te maken. In de laatste fase starten de leerlingen met individuele muzieklessen bij de muziekvereniging. 

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc bedankt nogmaals iedereen die op de vereniging gestemd heeft en dit mooie bedrag mede mogelijk hebben gemaakt.