Op 8 oktober van 16:00u – 21:00u willen we graag onze uitgestelde reünie vieren.
Dat we inmiddels de 100 jaar al zijn gepasseerd mag wat ons betreft de pret niet drukken.
Wij zouden het enorm leuk vinden om deze herinneringen gezamenlijk op te halen met de mensen die deel zijn (geweest) van onze vereniging. Daarom zijn we hard op zoek naar oud-leden, vrijwilligers, dirigenten en instructeurs.

Het is natuurlijk erg leuk als je nog oud-leden, vrijwilligers, dirigenten en/of instructeurs kent. Nodig die dan ook gerust uit.
Hoe leuk zou het zijn om nou net die ene persoon tegen te komen die in 1985 naast je zat bij de harmonie, met wie je in de jaren 90 oud papier hebt opgehaald of met wie je in 2013 een gouden medaille op het WMC hebt gewonnen?

In verband met catering en de indeling van de zaal willen we graag weten op hoeveel mensen we moeten rekenen. Daarom is het verzoek ook aan de leden om jezelf op te geven.
Doe dit uiterlijk 23 september a.s. middels een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit geldt ook voor degenen die zich eerder hadden opgegeven.

Dus schrijf 8 oktober in je agenda, meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ga op zoek naar oud-leden!