Feestelijke prijsuitreiking Meerlandenfonds in De Parade.

Zo’n 140 vertegenwoordigers van verenigingen uit de regio waren op 13 december 2018 aanwezig in De Parade om een financiële bijdrage te ontvangen vanuit het Meerlandenfonds. De wethouders van 13 regiogemeenten mochten deze prijzen uitreiken.

Enige maanden geleden benaderden medewerkers van Meerlanden onze vereniging met de vraag of wij gastheer willen zijn voor deze prijsuitreiking. Wij hebben natuurlijk positief gereageerd op dit eervolle verzoek.

Na een aantal voorbereidende gesprekken hebben we met behulp van de medewerkers van Meerlanden en een aantal van onze eigen vrijwilligers de grote zaal ingericht als een soort van congres zaal. De ontmoetingsruimte was omgetoverd tot een sfeervol café in kerstsfeer.

Onder het genot van een hapje en een drankje konden de prijswinnaars en wethouders na afloop nog even napraten. Een optreden van ons Charles Dickens orkest maakte het geheel helemaal compleet.

Na afsluiting kregen we complimenten van de directeur van Meerlanden, tevens secretaris van het Meerlandenfonds, Zij was uitermate tevreden over de wijze waarop wij de zalen hadden ingericht en de catering hadden geregeld.

Ook onze eigen wethouder Martijn Bilars was er trots op dat De Sjaan dit had georganiseerd. Maar hij was ook verbaasd: “ Ik wist niet dat er zoveel mensen in De Parade konden”.

We kunnen terugkijken op een evenement dat met inzet van een aantal vrijwilligers en met de muzikale bijdrage van het Charles Dickens orkest, zeer is geslaagd.

Muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” en het verenigingsgebouw De Parade staan nu ook in de regio op de kaart. En dat geldt ook voor het Charles ~Dickens orkest.