Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst op 4 januari jl. is het schoonmaakteam bestaande uit Magret Aanhane, Corrie de Bruin, Thea van Schooten en Ellen Voshart benoemd tot "Vrijwilligers van het jaar 2018". 

Allereerst verwelkomde voorzitter Dolf Hulspas de kersverse wethouder van de gemeente Noordwijk, Sjaak van den Berg. Voor zijn eerste externe optreden had Sjaak gekozen voor de nieuwjaarsbijeenkomst van de Sjaan en dat werd zeer op prijs gesteld.

Dolf Hulspas benadrukte vervolgens dat Muziekvereniging "St. Jeanne d'Arc"kan steunen op de inzet van vele vrijwilligers. Elk jaar wordt uit deze vrijwilligers "De vrijwilliger van het jaar" gekozen. Dit keer viel de eretitel toe aan het schoonmaakteam van het verenigingsgebouw "De Parade". De Parade bestaat dit jaar 20 jaar. En al 20 jaar maken Magret, Corrie, Thea en Ellen het gebouw maandelijks spik en span schoon. Terecht zijn zij in de bloementjes gezet.

Vanwege het jubileum van de Parade heeft het bestuur besloten ook Henk de Bruin te benoemen tot "Vrijwilliger van het jaar".
Henk is als vereningsvoorzitter nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van "De Parade". En in de afgelopen 20 jaar heeft hij zich als voorzitter van de beheercommissie ingezet voor de Parade, het onderhoud, sleuteladres, verzorgen van de horeca voorzieningen en nog veel meer, teveel o, op te noemen. Henk heeft de eretitel "Vrijwilliger van het jaar" zeker verdiend.

Traditiegetrouw is ook aandacht besteed aan de jubilea. Dit keer zijn aan twee jubilarissen bloemen uitgereikt. Nico Zoet is 12,5 jaar lid van het Vrijetijdsorkest en Diana Gans, begonnen bij de pmpons, is in 12,5 jaar uitgegroeid tot de Leading Lady van de Slagwerkgroep.