Afgelopen zaterdag 15 juni speelde het Coverorkest Jeanne van Muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” een geweldig optreden op de Kaag bij Brasserie de Kaagsociëteit in Warmond.

De Koninklijke Watersportvereniging De Kaag organiseerde die dag de jaarlijkse sloepenrace waarbij zo’n 100 boten met ruim 700 deelnemers roeiden voor de prijzen. Bij een buitenoptreden zijn we erg afhankelijk van het weer, maar deze zaterdag waren de weergoden erg goed gezind en was het ’s middags droog en heerlijk zonnig. Optimaal weer voor een buitenfeestje!

Bij binnenkomst van de laatste sloepen kwam ook ons Coverorkest aan op de prachtige tjalk van bassist Pepijn Hijdra. De wedstrijdroeiers reageerden direct enthousiast op “He’s a Pirate”, die vanaf de boot werd gespeeld, en dat was nog maar het begin van het feestje. Zie het filmpje van de aankomst op onze Facebookpagina: Muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” Noordwijkerhout.

Eenmaal aangemeerd, stapte het orkest en zangers snel over op een klaarliggend ponton bij de Kaagsociëteit. Het programma bestond uit heerlijke covers die werden gezongen door Jacq Hendriks, Manon Gelevert, Martijn Barnhoorn en Anita van der Zon. Vooral de disconummers sloegen goed aan en het publiek stond heerlijk te swingen in het zonnetje. “Sweet Caroline, Walking in Sunshine, It’s Raining Men en Dansen op de Vulkaan” werden uit volle borst meegezongen.

Voor volgend jaar zijn we weer uitgenodigd, reserveer alvast 13 juni 2020 in de agenda! 

Wilt u Coverorkest Jeanne boeken? Dat kan! Via Boek ons of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.