Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en Cultuur en beweging. Want sport en cultuur verbindt en levert mooie vriendschappen op. Kortom: ‘samenspel doet iets met je’. Dat is dan ook het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek dit jaar!

Wil jij een keer op een saxofoon blazen, roffelen op een drumstel of een van de vele andere muziekinstrumenten uitproberen? Kom dan naar de Open Dag van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc op zondag 22 September van 11.00 tot 15.00 uur in ons Verenigingsgebouw de Parade aan de Van der weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout (naast scouting bronsgeest). Een dag waarop genoeg te beleven is! 

Presentaties en informatie

Kom alles te weten over onze vereniging; van proeflessen, muziekles, Het opleidingstraject Sjaan Kids, spelen in een orkest, Majorette en Twirl tot de diverse jeugdactiviteiten zoals het jeugdkamp! Doe onze speurtocht of kleurwedstrijd en win mooie cadeaubonnen van Suzanne’s feestshop !

Muzikale demonstraties  

Luister en kijk naar onze (jonge) topmuzikanten en mooie shows van onze majorette van 11.00 tot 15.00 uur en ervaar het plezier van muziek maken

Kortom, er is genoeg te doen en te beleven,

Zondag 22 September van 11.00 – 15.00 uur, De Parade Noordwijkerhout