Het nieuwjaarsconcert van het vrijetijdsorkest van de muziekvereniging St. Jeanne d’Arc op zondag 19 januari was van hoog niveau.

Rond de klok van 14.30 uur opende interim voorzitter Henk Weijers het nieuwjaarsconcert met een woord van dank richting het orkest en de vele vrijwilligers die deze middag tot stand hebben gebracht waarna hij de presentatie overgaf aan Henk de Bruin. Het orkest gaf een gevarieerd optreden in de Parade, onder leiding van hun dirigent  Dominic Sierat.

In dit nieuwjaarsconcert was de Weense sfeer natuurlijk aanwezig bij het spelen van Wien bleibt Wien, de Tritsch Tratsch Polka en de Radetzkymars. Het programma werd afgewisseld met een aantal prachtige musical nummers, gezongen door Sophie en Pien Warmerdam en instrumentale harmonie stukken. Het concert werd afgesloten met het prachtige stuk Malaguena van Ernesto Lecuonna.  

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in dit “Vrijetijdsorkest” kom dan een keer op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur geheel vrijblijvend binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in “De Parade”, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.