Graag stellen wij het nieuwe bestuur aan u voor:

Jan van der Lans, Voorzitter
Mijn naam is Jan van der Lans woonachtig in Noordwijkerhout en 67 jaar oud. Mijn vrouw is Angeline van der Lans en samen hebben wij twee dochters die beide in Noordwijkerhout woonachtig zijn.

Mijn oudste dochter Elise heeft vele jaren klarinet gespeeld bij de St. Jeanne d'Arc en is jarenlang secretaris bij de Jeanne geweest. Hierdoor en doordat ik erg graag naar muziek luister, draag ik de Jeanne een warm hart toe.

Ik ben opgegroeid in Hillegom en sinds 1988 woonachtig in Noordwijkerhout. Gedurende mijn werkzame leven was ik als Project Director eindverantwoordelijk voor internationale grootschalige industriële projecten. In september 2018 ben ik met vervroegd pensioen gegaan.

Vanaf 1999 ben ik 8 jaar bestuurslid van Tennisvereniging De Boekhorst geweest, waarvan 6 jaar als voorzitter. Ik kijk ernaar uit om samen met de andere nieuwe bestuursleden, een goed team te bouwen die de uitdagingen waar de St. Jeanne d'Arc voor staat aan te pakken en onze vereniging bloeiend te houden, speciaal in deze bijzondere tijd die gekenmerkt wordt door vele beperkende maatregelen t.g.c. corona. Werken als goed team met alle geledingen en personen binnen onze vereniging vind ik belangrijk, omdat ik geloof waar TEAM voor staat namelijk; Together Each Achieves More (Samen Bereikt Elke Persoon Meer).

Annemarie Koot, Secretaris
Ik ben Annemarie Koot en al bijna 6 jaar secretaris van Muziekvereniging "St. Jeanne d'Arc". Samen met mijn partner Gerard van Grieken heb ik 2 kinderen; een dochter van 10 en een zoon van 7 jaar. Zowel Gerard als onze oudste spelen bij "de Sjaan". Gerard op de basgitaar bij de Harmonie en onze dochter op de klarinet bij het Leerlingenorkest. Onze zoon houdt het voorlopig bij het kijken van muziekfilmpjes.

Ook ben ik secretaris van de Oudervereniging van de Victorschool. Naast het vrijwilligerswerk werk ik parttime bij het gezellige ingenieursbureau Faas & van Iterson in Sassenheim.

Dit jaar is een heel bijzonder jaar voor onze vereniging; op 19 mei a.s. bestaan we namelijk 100 jaar! De festiviteiten hebben we nog even uitgesteld, maar houd onze evenementenkalender op www.stjeannedarc.nl in de gaten.

Laurent Zuiderduin, Penningmeester
Graag stel ik mij bij deze voor. Ik ben Laurent Zuiderduin en ik speel trompet binnen "de Sjaan". Sinds eind jaren 80 ben ik lid van deze geweldige vereniging en ben ik in de loop der jaren in diverse geledingen en commissies actief geweest. Momenteel speel ik enkel nog in de Harmonie/Coverorkest Jeanne.

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 9 en 11 jaar oud. Helaas heb ik heb (nog) niet aangestoken met het muzikale virus. In het dagelijks leven ben ik werkzaam op de financiële administratie bij het OLVG, een groot ziekenhuis in Amsterdam, als functioneel beheerder. Daarvoor heb ik in de detachering diverse opdrachten als controller, senior boekhouder en teamleider financiën gehad.

Vrij vereerd was ik met het feit dat ik gevraagd werd om binnen het nieuwe bestuur van "de Sjaan", die dit jaar haar 100 jarige bestaan viert, de rol van penningmeester te vervullen. Ik heb er veel zin in en kijk erg uit naar de samenwerking. Laten we er om mee te starten een mooi jubileumjaar van maken!

Anita van der Hagen, Algemeen bestuurslid
Dag, ik ben Anita van der Hagen, 52 jaar, getrouwd met Rob en moeder van Lynn (16 jaar).

In 1996 zijn Rob en ik vanuit Friesland in Noordwijkerhout komen wonen omdat ik, na verkeersleider op Vliegbasis Leeuwarden te zijn geweest, als verkeersleider op Schiphol ben gaan werken.

In mijn jeugd heb ik trompet leren spelen bij Muziekvereniging Zijpe (kop van Noord-Holland) om vervolgens te stoppen op mijn 21ste (toen mijn toenmalige dweilorkest in Leeuwarden stopte). 

Omdat mijn dochter graag muziek maakt en lid van "de Sjaan" wilde wilden heb ik ook mijn instrument weer opgepakt en ben ik zelf in 2015 lid geworden. 

Ik speel nu bij de leukste sectie in de Harmonie (bariton).

Ik tuinier graag en ben ook graag sportief bezig waaronder badminton en na jaren bestuurslid te zijn geweest van de Badminton Klub Noordwijkerhout, waarvan de laatste 8 jaar als voorzitter, vond ik dat het tijd werd voor iets anders en ga ik met veel plezier beginnen in het nieuwe bestuur van "de Sjaan". 

René D' Hooghe, Algemeen bestuurslid
Mijn naam is René D' Hooghe, 55 jaar oud en woonachtig in Noordwijkerhout. Wij hebben 2 kinderen waarvan de jongste bij de Majorette zit.

Circa 30 jaar ben ik werkzaam geweest in de bouw, eerst als uitvoerder en later als projectleider. Nu organiseer ik thuis het een en ander. 
Verder ben ik al geruime tijd eerstehulpverlener (EHBO) en ga voor diverse organisaties met de collectebus langs de deur.

Als betrokken ouder wil ik graag, organisatorisch, mijn steentje bijdragen met betrekking tot onze bruisende vereniging.