Bekijk HIER "The making of... SJAAN SOULNIGHT"

Concert ? ????? ????????? ?
???????? ?? ????? ????
???????: ?????????? ?? ???????, ?????????? ? ?? ??????????????? ???? ????: ??:?? ???. ??????? ????????: ??:?? ???
 
Op zaterdag 26 maart a.s. zal Coverorkest Jeanne voor het eerst gebruik maken van de Tijdelijke De Schelft. Met het thema "Sjaan Soulnight" zullen zij samen met Lo van Gorp de grond flink laten trillen.
 
Na een lange pauze heeft Muziekvereniging "St. Jeanne d'Arc" eindelijk weer een mooi concert voor jullie. Na een aantal promsconcerten en Top2000 concerten groeit het orkest van de Sjaan naar een coverorkest van tegenwoordige muziek. Het genre zal bestaan uit een mix van filmmuziek, Jazz, Swing, beetje Latin maar vooral Soul.
 
Een feest om te spelen en om naar te luisteren. Vaak ook een feest van herkenning, heerlijk meezingen samen met familie en vrienden en genieten van geweldig goede muziek. Natuurlijk met een drankje erbij.
 
Het concert zal geopend worden het Vrijetijdsorkest, wat vorig jaar haar 15-jarig jubileum vierde, het concert vervolgen. Het concert wordt vervolgd en feestelijk afgesloten door Coverorkest Jeanne oftewel de Harmonie.
 
Toegangskaarten á €7,50 zijn verkrijgbaar bij:
- Vink Multimedia, Havenstraat 9a te Noordwijkerhout
- bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- en aan de zaal.
 
Het concert wordt mede mogelijk gemaakt met de steun van Fonds 1818