Wij vinden het belangrijk dat kinderen plezier in sport kunnen beleven, samen kunnen spelen, mee kunnen doen in de maatschappij en binnen hun eigen mogelijkheden kunnen functioneren.
Speciaal voor deze jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar is er Twirl for all.

Onderdeel Twirl for all
Het onderdeel Twirl for all is bedoeld voor deelnemers die om welke reden dan ook (bijvoorbeeld vanwege een fysieke of mentale beperking) niet in staat zijn deel te nemen aan een ander onderdeel welke NBTA Nederland aanbiedt. 

NBTA Nederland streeft er naar zo inclusief mogelijk te zijn en biedt daarom dit onderdeel aan om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden deel te nemen aan een wedstrijd van NBTA Nederland. 

Bij Twirl for all verzorgt de deelnemer een routine op eigen gekozen muziek waarbij men wordt aangemoedigd om hierbij een baton of attribuut te gebruiken. 

Twirl for all is een solo onderdeel, maar indien een deelnemer vanwege een beperking ondersteuning behoeft van één of medere begeleiders tijdens het optreden dan is dit toegestaan. Deze hulpmiddelen dienen door de deelnemer zelf en/of de begeleiders te worden gemanupuleerd. Hulpmiddelen die de wedstrijdvloer kunnen beschadigen zijn niet toegestaan. 

Voor het onderdeel Twirl for all is geen scoresheet en zal er ook geen beoordeling zijn door juryleden. Ook zal er geen ranking zijn indien er meerdere deelnemers zijn op één wedstrijddag. Elke deelnemer aan dit onderdeel ontvangt een certificaat van deelname voorzien van een handtekening van het jurylid dat op desbetreffende lane werkzaam is. 

Deelname aan het onderdeel Twirl for all is alleen mogelijk indien een deelnemer om welke reden dan ook niet in staat is zich te conformeren aan de reglementen van de overige solo of duo onderdelen.

Zodra een deelnemer deelneemt aan een ander solo of duo onderdeel is deelname aan Twirl for all niet toegestaan. 

Trainsters
Daisy Tetteroo, Sharon Goossens en Tanisha Ouwehand. 

Training
Donderdagavond van 18:00 uur tot 20:30 uur in Optisport | Sporthal De Regenboog aan de Ambachtsweg 2 te Noordwijkerhout. 
Deelnemers krijgen een tijdstip toegewezen wanneer ze een-op-een les krijgen en mogen de overige tijd vrij trainen. 

Kom een keer kijken!
Ben je geinteresseerd en wil je en keer komen kijken? Dat kan!
Bij St. Jeanne d'Arc kun je 4 GRATIS proeflessen mee komen draaien.
Hierna beslis je of je lid wilt worden; lid worden

Contact
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Sandra de Winter: 06 51 73 09 39

Meer informatie
Charles Dickens - Coverorkest JeanneHarmonie - Marchingband - Vrijetijdsorkest