Marchingband "St. Jeanne d'Arc" is opgericht in 1990. Het korps kenmerkt zich door een aantrekkelijk repertoire van moderne (lichte popmuziek) en traditionele marsmuziek, een stijlvol uniform met klassieke lijnen en strak gedisciplineerde optredens met aandacht voor exercitie en presentatie. De ambitie van het korps reikt verder dan het handhaven van het huidige niveau waarbij een gezonde balans tussen ambitie en plezier voorop staat. Door de muzikale uitvoering en exercitie verder te perfectioneren wil men zich blijven ontwikkelen tot een gewaardeerd korps. Na een flink aantal succesvolle jaren is de Marchingband weer een korps in opbouw met veel jonge en enthousiaste leden vanuit de eigen jeugdopleiding.

Muziekvereniging Stjeannedarc Noordwijkerhout Marchingband Content
Optredens en successen
Vanaf 2005 staan er diverse grote successen op het CV van de Marchingband, waaronder drie succesvolle deelnames aan het Wereld Muziek Concours en drie Kampioenschappen in het Belgische Hamont, allen op de marsdiscipline in de hoogste divisie. Verder zijn er een aantal bijzondere optredens verzorgd zoals twee maal het Nationale Veteranendefilé in Den Haag, het 5 mei defilé Wageningen en de 24 uur van Le Mans in Frankrijk.

Media
🎬Avond4daagse Katwijk 2019
🎬Bloemencorso Noordwijkerhout 2019
🎬Palmpasen St. Jozefkerk NWH 2019
🎬Palmpasen St. Victorkerk NWH 2019
🎬WMC 2013
🎬Hamont 2012
🎬WMC 2009

Zin om mee te spelen?!
Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie
Charles Dickens - Coverorkest JeanneHarmonie - Majorette/Twirl - Vrijetijdsorkest